В новините
 
04.05.2009 23:35   Новината е видяна 3622 пъти
Крадат цигари, климатици и ... аксесоари за баня. Все повече бургазлии с майсторскио свидетелство

На 04.05.т.г. около 04.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от диспечера на частен СОТ за разбит павилион за пакетирани стоки, намиращ се на ул. «Захари Стоянов» в к-с «Меден Рудник» - констатирано е, че в павилиона е проникнато, чрез разрязване пантите на метална врата, като по данни на продавачката е извършена кражба на 50 стека цигари от различни марки. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР - Бургас.

За времето от 30.03.т.г. до 03.04.т.г., чрез счупване патрона на бравата на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се на бургаската улица «Г.С.Раковски», обигаван от 54 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на две вътрешни тела на климатик  и аксесоари за баня / всичко на обща стойност около 2 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.







Ключови думи: Районно управление, МВР, кражба, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |