В новините
 
08.05.2009 07:46   Новината е видяна 4415 пъти
Стартира регистрацията за Каменица ФЕНкупа’09 в Бургас
Квалификациите в морския град ще се състоят на 30 и 31 май  
От 6 до 12 май ще се проведе записването в Бургас за участие в Каменица ФЕНкупа’09 - единственият футболен турнир за аматьори у нас, съобщиха организаторите от Каменица АД. 
Каменица ФЕНкупа’09 е седмото издание на турнира, организиран от любимата марка бира на българския фен на футбола. И тази година шампионатът ще провокира футболните страсти на хилядите почитатели на най-обичания спорт у нас и ще им даде възможност да премерят сили с други отбори в изцяло професионални условия и да се почувстват като истински футболни звезди. 
Тази година в Каменица ФЕНкупа’09 има няколко новости, с които организаторите от Каменица правят турнира още по-близък и достъпен до почитателите на футбола от цялата страна. 
Една от промените, която ще зарадва феновете на футбола, е включването на нови градове в квалификационната схема на шампионата, с което за пръв път тази година предварителните срещи ще се проведат във всички областни градове на страната. Новите населени места, в които ще гостува Каменица ФЕНкупа’09 са: Кюстендил, Враца, Видин, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Перник, Ловеч, Пазарджик, Кърджали, Добрич, Сливен, Ямбол и Велико Търново. Това ще даде възможност на почитателите на футбола да се борят за участие във финалите на Каменица ФЕНкупа’09, без да им се налага да пътуват на далече. 
Изцяло нов е и механизмът за записване за участие в Каменица ФЕНкупа’09. За пръв път тази година регистрацията ще се извършва само онлайн на сайта www.kamenitzafanclub.com Записването ще се прави от капитаните на отборите. Новият начин на регистрация практически дава възможност за участие в квалификациите на неограничен брой отбори във всеки град. 
Квалификациите в 27-те града в страната ще се проведат в периода април – началото на юли. Регистрацията ще се извършва поетапно за всяка зона. В Бургас предварителните срещи ще се играят на 30 и 31 май.
В началото на май започва и полуфиналният кръг, който ще се проведе в 11 областни града. В Бургас втората фаза от турнира ще се състои на 20 и 21 юни 2009. Полуфиналните срещи в страната ще продължат до края на месец юли и след приключването им ще бъдат излъчени 12 отбора – 11-те регионални победители и класиралият се на второ място в София. Те ще се борят за Голямата награда в Каменица ФЕНкупа’09. По традиция финалът ще се играе през септември в София. 




Ключови думи: морски град, Бургас, Каменица, футболен турнир, аматьори, фен,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |