В новините
 
08.05.2009 07:55   Новината е видяна 3236 пъти
Красимир Балъков: „Предстои ни много тежък мач във Варна”

Това каза на пресконференция днес мениджърът на „акулите”. „Съперникът ни загуби мача в Пловдив и сега на всяка цена ще търси победата. Ние сме само на седем точки от зоната за изпадане и това не ни дава спокойствие. Това че играем с отбори от тази позиция в таблицата, ни амбицира да се представяме по най-добрия начин. Ние не можем да бъдем в ролята на съдници за тези отбори, тъй като самите ние сме в подобна ситуация. Трябва да спечелим още точки, за да сме спокойни за себе си и тогава, освободени от напрежението да демонстрираме играта, която можем и желаем да показваме на хората по трибуните.

      В отбора няма контузени състезатели и подготовката за този двубой върви по план. Със сигурност от състава ще отпаднат невъзстановените Пламен Колев и Марин Петров, които лекуват контузии от дълго време. Капитанът Пламен Крумов също се възстановява след операция.

      В отбора се завръща Александър Стоймирович, но той според наставника е загубил доста от игровия си ритъм, поради дългото си отсъствие от терените и едва ли ще започне като титуляр срещата. На въпрос за пропуските, които отборът прави в атака, Красимир Балъков отговори, че е възможно да използва различни варианти в тази зона, като решението ще вземе непосредствено преди срещата.

      Футболистите на „Черноморец – Бургас” ще пътуват за Варна в деня на мача, поради близкото разстояние между двата града. Очаква се и доста фенове на „акулите” да подкрепят отбора в това му гостуване.




Ключови думи: акулите, мач, отбор, Пламен Колев, Марин Петров, Пламен Крумов, Александър Стоймирович, Черноморец, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |