В новините
 
10.05.2009 03:12   Новината е видяна 3919 пъти
Кражби и стрелба в Бургас. Друго няма какво да се пише
На 08.05.т.г., чрез разбиване патронника на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Дебелт» в Бургас, обитаван от 56 годишен бургазлия, откъдето е извършена кражба на сумата от 400 лева и златни накити около 100 грама. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 07/08.05.т.г., чрез натиск в заключващия механизъм на метална ролетна плътна щора и повдигане нагоре на същата, и чрез оказване натиск с твърд предмет в областта на бравата на алуминиева врата, е проникнато в частен офис за нови и употребявани мебели, намиращ се на ул. «Патриарх Евтимий», откъдето е извършена кражба на метална касета, съдържаща сумата от около 4 700 лв. / оборотни пари/, златни накити / около 32 гр./ и документи. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 08/09.05.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато във фризьорски салон, намиращ се на ул. «Демокрация», откъдето от гардероб във вътрешността на помещението е извършена кражба на ламаринена касета,съдържаща сумата от около 1 200 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 08.05.т.г. около 22.00 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас.е получено съобщение за инцидент с простреляни хора на ул. «Волга» пред дом № 20 в бургаския квартал «Победа». Изпратените на място полицейски автопатрули са установили, че има трима простреляни, които са отведени в МБАЛ - Бургас за оказване на първа медицинско помощ. Констатирано е, че простреляните са : 53 годишната С.А. / получила наранявани в областта на краката/, 11 годишната М.П. / простреляна в областта на краката и коремната област/ и 15 годишния А.С. / прострелян в областта на краката/, и тримата от същия квартал. Здравословното състояние и на тримата пострадали е стабилизирано и живота им е вън от опасност. При извършения оглед е открит и иззет пластмасов концентратор от ловен патрон. Разпитани са близко живеещи съседи, както и самите пострадали. Иззето е официално регистрираното огнестрелно оръжие на хора, живеещи в близост до мястото на инцидента, като са назначени експертизи за установяване стреляно ли е или не с тези оръжия по време на инцидента. Към момента причините за стрелбата са в процес на установяване. Продължават беседите с лица, за които се предполага, че имат съпричастност към извършеното деяние. Работата по случая продължава.




Ключови думи: стрелба, простреляне, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |