В новините
 
12.05.2009 12:18   Новината е видяна 3748 пъти
Бюлетин на МВР - разкрити престъпления в Бургас

На 10.05.2009 г. в 04.20 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР - Средец е получено съобщение за извършвана кражба от магазин за хранителни стоки на ул.”Цв. Радойнов” в гр. Средец. Изпратеният на място полицейски екип е заловил на около 200 метра от магазина 39-годишната З.К. от Средец,  която носела полиетиленова торба, пълна с хранителни продукти и цигари, предмет на кражба от обекта. При извършения оглед е установено, че извършител ката е проникнала в магазина, чрез счупване на стъклото до входната врата. Вещите, предмет на престъплението са иззети с протокол и върнати на собственика. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ МВР – Средец.


На 10.05.09 г. в 2.00 ч. в оперативната дежурна част на Второ РУ на МВР  - Бургас е получено съобщение, че лица правят опит да проникнат в автомобил, паркиран в комплекс “Славейков”. Изпратеният на място полицейски екип заловил в близост до автомобила две непълнолетни момчета (16 г.) от Бургас.  При обход на района полицейските служители са открили лек автомобил “ВАЗ 2101” с отворени предни врати и малко триъгълно стъкло на предна лява врата и оголени кабели на стартерния ключ. В процеса на изясняване на случая е установена съпричастността на двамата непълнолетни към взломяване стъклото и на лек автомобил “Застава”, паркиран пред жилищен блок в същия комплекс. Работата по случая продължава Второ РУ МВР – Бургас.





Ключови думи: престъпление, кражба, крадец, крадци, грабеж,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |