В новините
 
12.05.2009 12:46   Новината е видяна 6016 пъти
Бургазлии подкрепиха концесионирането на спирките в анкета

Близо 400 бургазлии споделиха своето мнение относно концесионирането на автобусните спирки в града чрез все още активната анкета в сайта на Община Бургас. 55 % от тях смятат, че концесията е абсолютно задължителна. 15 % от гласувалите са на мнение, че тя е добър вариант, но проектът трябва да се прецизира. 29 % от анкетираните казват, че не е нужно спирките да се дават на концесия.

Пълна информация за изготвения от общинска администрация проект за концесиониране на спирките гражданите могат да открият в сайта www.burgas.bg, на адрес http://www.burgas.bg/bg/info/index/316. Те могат да изпращат своите въпроси, коментари и предложения до директора на дирекция „Икономика и стопански дейности” Даниела Николова по електронна поща на адрес dnikolova@burgas.bg.

Община Бургас продължава работата по концесията, оформяйки техническите й параметри. В края на месец май консултантите от програма „ДЖАСПЪРС” ще представят работния проект на новата транспортна схема на Бургас. Общинска администрация изчаква тяхното предложение, за да се адаптира към него проектът аза концесиониране на спирките.

 

Ключови думи: община бургас, концесия, спирки, концесионер,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |