В новините
 
14.05.2009 02:00   Новината е видяна 3867 пъти
Футболистите на „Черноморец – Бургас” направиха първа тренировка за седмицата
 След тридневната почивка, която спортно-техническият щаб на „акулите” даде на футболистите, всички играчи се събраха за първа тренировка преди дербито с „белите” в събота. Добрата новина за Красимир Балъков и неговите помощници е че след мача във Варна с местния „Спартак”, всички бургаски футболисти са здрави и тренират нормално.

      Георги Божилов, който пропусна последния шампионатен двубой поради контузия в глезена, вече е напълно възстановен и тренира със своите съотборници. Александър Стоимирович навлиза в кондиция и също е напълно готов за игра. Продължава възстановяването на капитана Пламен Крумов, който вече тренира на по-високи обороти във фитнес залата на стадион „Лазур”, както и на вратаря Пламен Колев, който се чувства значително по-добре след претърпяна мускулна травма.

     В тима няма наказани футболисти и всички ще бъдат на разположение на мениджъра Красимир Балъков. Както той самият сподели на пресконференцията след мача във Варна, най-важното в подготовката за мача със Славия е доброто и пълноценно възстановяване на играчите.  Двубоят с „белите” се очаква с голям интерес от привържениците на „акулите”, защото този мач се явява пряк сблъсък в борбата за челно класиране, като погледа на бургаския тим е насочен към шестото място в крайното класиране на шампионата. 




Ключови думи: Красимир, Балъков, мач, футболист, футболисти, тренировка, Божилов, Георги, капитан, отбор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |