В новините
 
14.05.2009 18:50   Новината е видяна 3313 пъти
ЕЛЕКТРОННИЯТ ПРОЕКТ MAV И СКАНДАЛНАТА ДАНИЕЛА АРНАУТ С НОВО ПАРЧЕ
От средата на месец май в ефира на българските радио станции ще се завърти новото парче на електронния проект MAV, зад който стои името на бившия тв водещ Михаил Вучков. Специално участие в песента, озаглавена „Drugness”, има скандалният топмодел и плеймейтка Даниела Арнаут.

Музиката и аранжиментът в „Drugness” са дело на Любомир Боянов, текстът е на Михаил Вучков, а мастерингът на Мага. Любо е известен на хаус феновете с името Urban и има вече зад гърба си един хит - „Loving You”, който се задържа в класациите на радио Алфа повече от 12 седмици. Негова е музиката и към първото парче на проекта MAV – “Runaway”, чието видео беше заснето в Ню Йорк от Михаил Вучков. Михаил си е поставил за цел да направи десет хаус парчета с участието на десет емблематични личности, свързани с българската клубна култура и допринесли за нейното развитието. 

След „Runaway” на Urban&MAV вече е факт и „Drugness” на MAV feat. Даниела Арнаут. Парчето „Drugness” е повлияно от двугодишния престой на Михаил Вучков в Ню Йорк, където завършва магистратура в областта на медийните науки в един от най-престижните университети - New School University. Покрай шестмесечния си стаж за VH1 и познанствата си с хора - част от клубния живот на Голямата Ябълка, Михаил се сдобива с информация от първа ръка за това какви са тенденциите в нюйорксия саунд. И въпреки че „Drugness” е далеч от тежкото щатско звучене, парчето съдържа меланхоличния денс саунд, особено благодатен за ремиксиране. 

Участието на Даниела Арнаут в „Drugness” е резултат от желанието на Мишо Вучков да фокусира вниманието на обществеността към зараждащата се клубна култура у нас. Зад океана всеки клуб създава и лансира лица, откроили се със своята идентичност и ексцентричност в поведение и външен вид, превръщайки ги в символ на клубната сцена. Подобна политика според Мишо у нас има само клуб „Ялта”, който менажира своите лица по подобен начин, правейки имена като Невена Воденичарска, Биляна Йотовска и Даниела Арнаут разпознаваеми от клубните фенове. 

Така се ражда и идеята за участието на Даниела в проекта „Drugness”. Kато име, което e най-разпознаваемо сред българската публика, тя има потенциала да популяризира клубната култура у нас. Видеото към „Drugness” ще се появи през юни.




Ключови думи: Даниела Арнаут,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |