В новините
 
15.05.2009 18:33   Новината е видяна 4569 пъти
Горят автомобили, входни врати. Пожарникарите действат безупречно. Застрахователите - паникьосани

На 14.05.2009 г.в 02.45 ч. в оперативната дежурна част на Първо РУ на МВР  - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил  “Ауди-А8” в комплекс “Възраждане”. Пожарът е потушен от петима огнеборци от РС ПБС – Бургас с един противопожарен автомобил. Запаленият автомобил е напълно унищожен. Нанесени са щети и на паркирания на около 1,5 м зад него лек автомобил “Опел Вектра”, на който е обгорен предния капак и са стопени фаровете и мигачите, предната броня, маската и радиатора.Причините за пожара се изясняват от Първо РУ МВР – Бургас, предполага се умисъл.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.05.2009 г. в 03.50 ч.в оперативната дежурна част на Второ РУ на МВР  - Бургас е получено съобщение за горяща входна врата на апартамент в комплекс “Славейков”. При извършената проверка на място е установено, че на етажната площадка в сградата е запалена автомобилна гума. Горящата гума е загасена от екип на РС ПБС – Бургас. В резултат на пожара са опушени и обгорени стените и тавана на етажа и входната врата на среден апартамент и е изпаднала мазилката от тавана. При произшествието няма пострадали хора. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.05.2009 г. в 04.45 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Камено е получено съобщение от 27-годишен мъж, че около 04.10 ч. на същата дата е чул шум пред дома си и след като е станал установил, че гори ползваният от него лек автомобил “Опел Корса”, паркиран на ъгъла на ул. "Любен Каравелов" и ул. "Искър”. Пожарът е потушен от екип на  РС ПБС – Камено. При извършения оглед е установено, че е обгоряла цялата предна част на автомобила, като двигателя, арматурното табло и предните гуми са напълно унищожени. Причините за пожара се изясняват от служители на РУ МВР – Камено, предполага се умисъл. По случая е образувано досъдебно производство.




Ключови думи: горящ лек автомобил, Ауди-А8, Пожар, огнеборци, противопожарен автомобил, Запален автомобил, Причини за пожара, горяща входна врата,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |