В новините
 
20.05.2009 12:54   Новината е видяна 8790 пъти
Красимир Балъков представи спортният проект на бъдещето
Представянето се състоя в рамките на Петата световна среща на българските медии, на живописния морски бряг до „Гранд хотел Поморие” в присъствието на министри, шефове на медии, много журналисти и гости на срещата.

      Пред голям екран архитектът на новия мегакомплекс Петко Йовчев говори за предимствата, които ще донесе на Бургас като цяло и на спорта в града, проектът който ще бъде осъществен в близките няколко години. Потенциалът, с който разполага Бургас,  неговото географско положение и самото разположение на комплекса го правят изключително перспективен и високо обществено значим. В него се предвижда да бъдат изградени стадион с капацитет 30 000 седящи места, спортна зала за 3 500 души, офис сгради, жилищни сгради, киносалони, шопинг центрове, места за отдих, детски кътове и прекарване на свободното време.

      Мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков добави, че този комплекс събира в себе си най-добрите достижения на подобни вече изградени структури в развитите европейски страни, но като съвсем нова разработка, в доста случаи ги превъзхожда. Той се спря на започващият съвсем скоро строеж на тренировъчната база – кампус в близост до летище Сарафово, която ще приюти представителния отбор и още три елитни формации на „акулите”, като сподели, че това ще бъде „Детето на големия проект „Черноморец арена”, който предстои да се реализира в близките няколко години.

      По този повод организаторът на Петата световна среща на българските медии и шеф на БТА Максим Минчев добави, че една от следващите прояви на форума, може да се състои именно в новия Кампус на „Черноморец”.  






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |