В новините
 
21.05.2009 13:15   Новината е видяна 4253 пъти
Инцидент с хулиган и полицейски служител

Мярка за неотклонение «Задържане под стража» за срок от 72 часа бе разпоредена днес от Бургаска районна прокуратура по отношение на 31 годишния Никола Узунов от Бургас. Същият около 18.00 ч. вчера, шофирайки л.а. «Ауди А 8», с бургаска регистрация, със затъмнени стъкла, в близост до бл. 47 в бургаския комплекс «Славейков», по време на движение от ул. «Проф.Я.Якимов» към бул. «Тракия» е създал предпоставки за пътен инцидент, засичайки л.а. «Мерцедес 200 С», с бургаска регистрация, управляван от 39 годишен полицейски служител, който се е прибирал към дома си заедно със съпругата и детето си. Полицаят е отправил забележка към водачът на «Аудито», който слязъл от автомобила си и се е насочил към «Мерцедеса».

     Служителят е излязъл от автомобила си и се е легитимирал със служебната си карта, но въпреки това водачът на «Аудито», се нахвърлил отгоре му с обидни реплики, нанасяйки му юмручен удар под брадата. След действията си нападателят потеглил с «Аудито», а полицаят с личния си автомобил тръгнал след него, оповестявайки за инцидента служителите от Второ Районно управление на МВР - Бургас, на чиято територия е осъществено деянието.

     «Аудито» е спряно от два полицейски автопатрула, като при извършената проверка, водачът му е отказъл да предостави документ за самоличност. Държал се е агресивно и е продължил с отправянето на заплахи към полицейските служители, поради което е задържан и отведен във Второ Районно управление на МВР - Бургас. Констатирано е, че задържаният е криминално проявения Никола Узунов, 31 годишен от Бургас. По случая е образувано досъдебно производство, което е докладвано в Районна прокуратура - Бургас. Предстои искането към състав на Районен съд - Бургас за гледане на постоянна мярка за неотклонение спрямо Никола Узунов.





Ключови думи: полицай, служител, хулиган,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |