В новините
 
25.05.2009 07:05   Новината е видяна 4036 пъти
Пътно транспортни произшествия - хроника
 На 23.05.т.г. около 13.50 ч. на кръстовище в Обзор, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира мотоциклет «Априлия», с бургаска регистрация, управляван от 35 год. М.Н. от Бургас. От инцидента е пострадал водачът на мотоциклета, който с фрактура на лявата ключица и фрактури на две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ Варна, без опасност за живота.

На 24.05.т.г. около 01.30 ч. на пътя с. Люляково - с. Череша, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се в мантинелата и обръщайки се в канавката, л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 40 год. М.Р. от с. Череша. От инцидента е пострадал водачът на автомобила, който с комоцио е настанен за наблюдение, без опасност за живота, в айтоската боница и неговия спътник - И.Х., 59 годишен от същото село, който е настанен в МБАЛ - Бургас, със счупен ляв крак над лезена.

На 23.05.т.г. около 22.40 ч. по пътя София - Бургас, на около 200 м. след ел. подстанция - кв. «Ветрен» в посока към Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Хюндай Лантра», с бургаска регистрация, собственост на 53 годишния С.Х. от Бургас, вероятно управляван от сина му - Д.Х., 26 годишен от Бургас. От ПТП в МБАЛ са закарани : Д.Х. / прегледан и обработен в Центъра за спешна медицинска помощ, самоволно напуснал лечебното заведение с контузна рана на лявата подбедрица, без опасност за живота/ и 20 годишната Й.Д. от Бургас, пътувала на предната дясна седалка / прегледана и освободена без назначено лечение/. При разговорът с контролните органи Д.Х. отрекъл да е управлявал «Хюндая», но при извършения огледа са установени данни за вероятно управление на автомобила от същия, поради което му е взета кръв за анализ.




Ключови думи: Пътно транспортни произшествия, хроника, ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |