В новините
 
25.05.2009 07:32   Новината е видяна 4180 пъти
ИЗВЕСТНИЯТ МАТЕМАТИК ПРОФ. МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ ИЗОБРЕТИ ФОРМУЛА НА УСПЕХА ЗА ИГРАТА „СТАНИ БОГАТ”

През месец май „Нова телевизия” подлага на тест българските политиците в специалните издания на играта „Стани богат”. Имат ли политиците сърца и докъде се простират техните знания ще провери и тази седмица интелигентното състезание в благотворителната поредица в подкрепа на децата в неравностойно положение.

Първи на стола на богатството на 25 май ще седне лидерът на СДС Мартин Димитров в компанията на председателя на Управителния съвет на Института за пазарна икономика Красен Станчев. Двамата икономисти ще умуват „Как шеговито бяха наречени чевръстите италиански депутати, гласуващи с чужди карти?”, „За какво известният режисьор Роман Полански е осъден в САЩ и приема френско поданство?” и „Коя митична героиня е полусестра на Хубавата Елена?”. Като жокер „обади се на приятел” в помощ на състезателите ще се отзове зам. главният секретар на СДС - Димитър Иванов.

Заместник шефът на ДПС Йордан Цонев ще играе в „Стани богат” заедно със своя дванайсетгодешен син Георги. Бившият депутат от СДС ще разкаже защо е напуснал „синята” партия. Утре вечер баща и син ще отговарят на въпроси като: „Къде един платежоспособен човек може да си закупи остров Турция, остров Етиопия или Британските острови?” и „С коя държава Верликобритания започва война, останала в историята като „Война за ухото на Дженикс?”.

Бишият лидер на СДС - бизнесменът Пламен Юруков, и неговата съпруга Соня ще бъдат първи участници в „Стани богат” на 27 май. Двамата са заедно от 16 години и освен това са родени на една и съща дата. С тях в студиото на богатството ще бъдат и двете им дъщери Ани и Вени. Човекът, който напоследък привлече вниманието на обществеността към „десните”, ще коментира защо не могат да нямерят общ език помежду си лидерите на СДС. Семейство 
 
 
 

Юрукови ще отговарят на: „Кой писател участва в експеримент на ЦРУ и от него черпи вдъхновение за своя „Полет над кукучиве гнездо”? и „Паметник на кой български поет има в италианския град Брунате на езерото Комо?”.

Председателят на НДСВ Яни Янев ще се състезава в „Стани богат” заедно с професора по математика Михаил Константонов. Зам. деканът на Университета по архитектура, строителство и геодезия ще подари на предаването специално изобретена от него формула на успеха, която изчислява риска на участниците в играта. „Кой финансист е „човекът”, който разори Английската банка” през Черната сряда на 1992?” и „По-голяма част на кой от народите на Русия изповяда будизъм?” са някои от питанията, които водещият Ники Кънчев ще отправи към тандема Яни Янев и проф. Константинов в сряда вечер.




Ключови думи: МАРТИН ДИМИТРОВ, ЙОРДАН ЦОНЕВ, ПЛАМЕН ЮРУКОВ, ЯНИ ЯНЕВ, ПОЛИТИЦИ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |