В новините
 
29.05.2009 12:24   Новината е видяна 4127 пъти
Разкрити престъпления

В Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от горски стражар към Държавната агенция по горите, за това че в местността «Петкаки» край Приморско са открити два товарни автомобила, всеки от които натоварен с по 11 кубически метра дърва от горския фонд, без да притежават неоходимата горска марка. По случая е образувано досъдебно производство.

      За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 20 год. Л.П. от Перник - 1,23 промила.

      На 27.05.т.г. служители от Районно управление на МВР - Созопол са установили извършителя на кражба на : гайковер, меден казан за изваряване на ракия заедно с капака за казана и серпентина от частна вила, намираща се край с. Крушевец - това е : 26 год. Д.Х. от Бургас, който е проникнал във вилата, чрез разбиване на прозорец на първия етаж на постройката. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Созопол.

      На 27.05.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на цифров фотоапарат от частен офис, намиращ се в сградата на Младежкия дом, осъществена на 19.03.т.г. - това е : криминално проявение Е.Г., 18 годишен от Бургас. Вещта - предмет на престъплението е предадена с протокол за доброволно предаване, като фотоапарата е върнат на собственика. Работата по случая продължава.





Ключови думи: горски, стражар, бързо полицейско производство, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |