В новините
 
31.05.2009 18:23   Новината е видяна 1549 пъти
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН на МВР Бургас

На 30/31.05.09 г., след взломяване на покривни плоскости е проникнато в павилион за продажба на пакетирани стоки, намиращ се до бл.29 в к/с «Славейков», откъдето по данни на собственика е извършена кражба на 56 стека различни марки цигари  на стойност 1 800 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 31.05.т.г. през незатворена балконска врата е проникнато в частен апартамент, намиращ се навтория етаж в бургаския комплекс «Славейков», обитаван от 48 годишна жена, откъдето е извършена кражба на кутийка с 50 гр. златни бижута, 400 лв. и 200 щатски долара. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 30.05.т.г. в Районно управление на МВР - Средец е получено съобщение, че за неустановен период от време от склад, собственост на фирма «Металпласт БГ» ООД - Средец, е извършена кражба на  63 000 пластмасови чашки по 200 мл. на стойност около 1 050 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30.05.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в л.а. «Мерцедес С 320», с бургаска регистрация, ползван от 59 годишен мъж от Несебър, паркиран пред магазин «Метро», откъдето е извършена кражба на мъжка чантичка, съдържаща сумата от 28 000 евро, съхранявана на пода между предната и задната седалка в автомобила. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 
Ключови думи: взломяване, кражба, МВР, златни, бижута, досъдебно производство,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |