В новините
 
07.06.2009 10:54   Новината е видяна 5049 пъти
Първи сигнал за незаконна агитация в Бургас

Жалба за незаконна агитация вече е подадена в Районната избирателна комисия в Бургас. Сигналът е срещу членове на секционни избирателни комисии на ГЕРБ и РЗС, които носели отличителни знаци на партията, към която принадлежат, съобщи за Бургас инфо председателят на РИК Евгени Мосинов. Той информира и за друг сигнал, получен в РИК късно снощи. В бюлетината на партия „Българска социалдемокрация“ не фигурирало името на Ивайло Дражев. Той трябваше да бъде вписан на мястото на Димитър Митев, който пострада при катастрофа. От РИК са решили, ако името на Димитър Митев бъде отбелязано с преференциален вот, да се счита за Ивайло Дражев.
Изборният ден е започнал нормално във всички 288 секции в Бургас, съобщи още Евгени Мосинов. Избирателите в Бургаска област са 364 937 души, с 624 повече в сравнение с предходни избори. Интересен факт е, че избирателите в общините Созопол и Средец са се увеличили с 800 души.

BurgasInfo





Ключови думи: Жалба, агитация, избирателна, ГЕРБ, РЗС, РИК, Евгени Мосинов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |