В новините
 
09.06.2009 08:23   Новината е видяна 9135 пъти
отворено писмо от областния координатор на ПП ЛИДЕР - Бургас по повод преминалите избори

ОТВОРЕНО ПИСМО 

Уважаеми колеги,

Искаме чрез Вас да изкажем нашето възмущение за отношението на някои институции спрямо симпатизантите на Политическа партия ЛИДЕР, върху които е оказван натиск да “признаят” неизвършени от тях нарушения на изборния закон. Действията на властите срещу наши членове и съмишленици могат да се квалифицират като грубо нарушение на основни човешки права и политическа репресия.

За нас тези действия са недопустими в една страна член на Европейския съюз и то по време на избори за Европейски парламент. Разбираме, че резултатите постигнати от ПП ЛИДЕР и Новото време са изненада за някои и притеснение за други, но фактите са такива.

Политическата карта на България днес е променена и на нея по категоричен начин зае своето място ПП ЛИДЕР.

Използваме случая да благодарим на всички, които ни подкрепиха и искаме да ги уверим, че тяхното доверие ще бъде оправдано от партия ЛИДЕР. На следващите парламентарни избори, отново с тяхна подкрепа, ще постигнем още по-високи резултати.

         Политическа партия ЛИДЕР постигна очевиден успех в резултатите за евродепутати в Избирателен район Бургас. Гласовете на ЛИДЕР и Новото Време ги нареждат непосредствено след „голямата четворка” – ГЕРБ, Атака, БСП и ДПС. Лидерите изпреварват управляващата партия НДСВ и Синята коалиция. Далеч назад остават много други стари партии и коалиции, въпреки разточителната и скъпа кампания на някои от тях. Това е ясен индикатор за нарастващата роля на ЛИДЕР в политическия живот на страната.

8 юни 2009 г.                     
С пожелание за солидарност в името на България!
Областен координатор на ЛИДЕР Бургас – Димитър Колев





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |