В новините
 
12.06.2009 06:10   Новината е видяна 4200 пъти
Разкрити престъпления из Бургас и Бургаски окръг

За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 48 год. К.Д. от Несебър - 2,27 промила.

На 09.06.т.г. служители от сектор «Криминална полиция» при Първо Районно управление на МВР - Бургас и служители от групата за борба с джебчийските кражби  при ОД МВР Бургас са установили извършителката на кражбата на дамски портфейл със сумата от 600 лв. и лични документи, осъществена в магазин за дрехи, намиращ се в Централната част на Бургас - това е : 23 годишната С.С. от с. Липница, обл. Враца. Работата по случая продължава.

На 10.09.т.г. в 02.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за извършена кражба от камион, паркиран на ул. «Одрин» срещу входа на завод «Кроношпан». Установено е, че водачът на автомобила - 56 годишен латвийски гражданин около 00.30 ч. на същата дата е качил в кабината на товарния си автомобил, жена с цел получаване на сексуални услуги срещу заплащане. След напускането на кабината от страна на жената, шофьорът констатирал, че му е откраднато калъфче, съдържащо две дебитни карти, карта за зареждане на гориво и сумата от 305 евро. От проведените бързи оперативно-издирвателин мероприятия, предприети от служители на «Базовата научно техническа лаборатория» към ОДМВР - Бургас и служители при Второ Районно управление на МВР - Бургас е установен и задържан извършителя на деянието - това е : 21 год. Н.Т. от Бургас. Младежът е направил пълни самопризнания, като е задържан за срок от едно денонощие. Работа по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 10.06.т.г. около 03.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за висока музика, идваща от ул. «Ален мак» № 13 в кв. «Меден Рудник». Изпратеният на място патрулен автомобил е установил, че на улицата пред дома 29 годишния В.А. е изнесъл уредба и две тонколони, от които звучи музика. След като му  е разпоредено да спре музиката, В.А. отказъл да се подчини, като започнал да се държи грубо и арогантно спрямо полицаите. От къщата излезли негови близки и роднини, които започнали да блъскат полицейските служители. М.А., 19 годишна / сестра на В.А./ скъсала десния джоб на ризата на единия от полицаите. За съдействие е повикан втори патрулен автомобил, като чрез използване на физическа сила и помощни средства, положението е овладяно. Братът и сестрата са задържани за срок от едно денонощие. Работа по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР - Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |