В новините
 
12.06.2009 11:16   Новината е видяна 4127 пъти
Бургаските обществени превозвачи заявиха, че автопаркът им е технически изряден

Превозвачите, лицензирани за извършване на обществен превоз на пътници в Бургас, провериха извънредно техническото състояние на автопарка си по заповед на кмета Димитър Николов. В писмени доклади фирмите „Бургасбус”, „Бургасволан”, „Комфорт”, „М-бус” и „Ентуртранс” съобщават, че всичките им автобуси са преминали технически преглед и редовно им се извършват проверки за техническа изправност, шофьорите им са с изрядни документи, редовно им се прави предпътен медицински преглед, провеждат се инструктажи с тях и специалистите по поддръжката на автопарка.

Разпореждането на Димитър Николов за извънредната проверка бе във връзка с трагичния пътен инцидент край Ямбол, който взе човешки жертви.

Заповедта на кмета включва указания за стриктно спазване на Закона за автомобилните превози, повишено внимание при следене на времето за пътуване на превозното средство, времето за почивка, движението с разрешена скорост, валидността на изискуемите  по чл.18 от Наредба №33 за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България документи за водачите на автобуси.

 





Ключови думи: Превозвачи, превоз, пътници, автопарк, автобуси,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |