В новините
 
14.06.2009 18:43   Новината е видяна 3708 пъти
Пътни инциденти

На 13.06.2009 г. около 10.30 ч в Бургас на регулирано със светофарна уредба кръстовище на ул. “Д. Димов” в комплекс “Зорница” е възникнал пътен инцидент между лек автомобил “Фиат Регата”, управляван от Ж.Г. (43) от Бургас и велосипед, управляван от К.Д. (31) от Бургас. В резултат на произшествието велосипедистът е получил контузна рана на главата и сътресение на мозъка и е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Причините за произшествието се изясняват. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил. На велосипедиста е взета кръв за химически анализ.  По случая работи сектор “Пътна полиция” – Бургас.

На 13.06.2009 г. около 13.35 часа в Бургас на кръстовище на бул. “Демокрация” 15-годишно момиче от Бургас предприела внезапно пресичане на пътното платно, при червен сигнал на светофарната уредба и е било ударено от лек автомобил “Опел Корса”, управляван от 24-годишната Н.С. от Бургас. В резултат на удара пешеходката е получила охлузни рани по гърба и комоцио и е настанена за наблюдение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на Н.С. На двете участнички в инцидента е взета кръв за химически анализ. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Бургас. 




Ключови думи: ПТП, катастрофа, инцидент,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |