В новините
 
19.06.2009 12:37   Новината е видяна 3776 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
На 18.06.т.г. в Районно управление на МВР - Айтос е получено съобщение от кмета на с. Тополица, общ. Айтос, за това че вратата на стаята му в кметството е взломена. Констатирано е, че в кметството е проникнато през незатворен прозорец, след което е взломена вратата на стаята и чрез използване на кирка от инвентара на кметството е счупена вратата на метален шкаф за съхранение на документи и печати, откъдето е извършена кражба на сумата от 20 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Айтос.

      На 18.06.т.г. през незатворен прозорец е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Резвая», обитаван от 36 годишна жена, откъдето е извършена кражба на дамски златни накити / около 60 гр. на стойност около 1 500 лв./. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 18.06.т.г. при отиване в тоалетната на заведение в Слънчев бряг 22 годишен ирландски турист е пресрещнат от трима мъже, като малко по-късно чужденецът е установил, че от задния му джоб, липсва сумата от 300 лева и 20 английски лири. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 18.06.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 19 годишен норвежки турист, за това че на 16.06.т.г. в заведение в Слънчев бряг, от предния  джоб на панталона му са откраднати 400 лева и мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 18.06.т.г. около 07.30 ч. в Районно управление на МВР - Поморие е получено съобщение за извършена кражба на дизелово гориво от товарен автомобил паркиран на  ул. «Петър Берон» в града. Констатирано е, че от товарен автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, собственост на фирма «Бургас път-строй», е извършена кражба на около 100 л. дизелово гориво. От паркиран в близост товарен автомобил «КАЗ 750», с бургаска регистрация, е извършена кражба на около 20 литра дизелово гориво, а от близко разположен трактор са откраднати около 20 л. дизелово гориво. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Поморие.




Ключови думи: Районно, управление, кметство, кражба, сумата, служители, Слънчев, Несебър, дизелово, автомобил, паркиран, гориво,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |