В новините
 
20.06.2009 17:41   Новината е видяна 3745 пъти
Тънката разлика между градеж, кражба и пладнешки обир - според МВР Бургас

На 19.06.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са установили извършителите на кражбата на вещи / две микровълнови фурни, кафе машина и два телевизора/ от три взломени апартамента, намиращи се в хотел в Слънчев бряг, осъществена на 09.06.т.г. - това са : криминално проявения Е.Г., 18 годишен и Ж.К., 17 годишен, и двамата от Бургас. Констатирано е, че двамата младежи са извършители и на още две подобни взломни кражби от курортния комплекс. Вещите - предмет на последното престъпление са намерени и иззети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

На 20.05.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на кражбата на сребърен синджир, собственост на 15 годишен бургазлия, осъществена на 18.05.т.г. около 20.30 ч. на площас «Тройката», чрез издърпване от врата - това е : 19 год. И.С. от Чирпан. Установено е, че И.С. е извършител и на кражби на :
      - МР 4 Player, собственост на 13 годишен бургазлия, откраднат на 25.05.т.г.
      - сребърен синджир с тегло около 85 гр., собственост на 21 годишен бургазлия, откраднат на 13.05.т.г.
      - грабеж и кражба, извършени на територията, обслужвана от Второ Районно управление на МВР Бургас.
      Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на И.С. продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. 




Ключови думи: служители, Районно, управление, установили, кражбата, осъществена, това, годишен, двамата, Бургас, кражби, Работата, документиране, цялостната, престъпна, дейност, продължава, Първо, сребърен, собственост, бургазлия, около, откраднат,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |