В новините
 
23.06.2009 08:51   Новината е видяна 4302 пъти
Социалистите от Созопол показаха в снимки проекти, финансирани от правителството за последните 4 години

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България Любомир Пантелеев се срещна с жителите на общините Руен, Созопол и Несебър. На срещите присъстваха и lкандидатите за народни представители от листата на левицата Добромир Задгорски, Атанас Зафиров, Стойко Танков, д-р Красимира Каракашева, Николай Тишев, Росен Деспов, Кирил Жеглев.

Всички социолози и политолози казват, че БСП има много голям неизползван резерв от доверие на хора, това показват и данните от последните избори в областта, каза в началото на срещите мажоритарният кандидат на левицата Любомир Пантелеев. Има хора, които не са отишли да гласуват за други, които пазят симпатии към БСП, към левицата. БСП и Коалиция за България, допълни още той. Убеден съм, че ние имаме потенциал със силна и открита кампания към хората, към техните проблеми, с конкретни предложения, решения и ангажименти да спечелим тяхното доверие, заяви Пантелеев. Трябва да се постараем да дадем ясни ангажименти пред българските граждани, да направим кампания максимално близо до хората, в пряк контакт и затова сме тук.

В Археологическия музей в Созопол бе открита своеобразна изложба със снимков материал на всичките обекти, финансиране през последните четири години от това правителство. Става въпрос за важни, структуроопределящи обекти – пречиствателната станция за отпадни води, ел. подстанция Созопол, водоема на Созопол, с който се реши преблемът с водата, мантинелата Бургас – Созопол, детска градина в село Зидарово, основен ремонт на читалището в с. Росен, депото за твърдо битови отпадъци, канализации в Крушевец и село Равадиново. Общата стойност на проектите е около 60 млн. лв. И парите са осигурени от държавата.

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България Любомир Пантелеев направи кратък отчет за направеното от него през мандата му като областен управител на област Бургас. Опитах се да направя нещо за решаването на един от основните проблеми на Созопол – водоснабдяването през летния сезон, каза Пантелеев. След неговата настойчива интервенция Министерството на земеделието и храните стартира отново концесионната процедура за изграждане на язовир Раков дол, чийто показатели са близки до тези на язовир Камчия. С построяването му ще бъдат задоволени нуждите от питейни и поливни води на Южното Черноморие, коментират специалисти.

БСП  постигна съществен напредък в увеличаването на пенсиите и гарантирането на правата на нашите пенсионери, каза кандидатът за народен представител Атанас Зафиров в Несебър. Би било много жалко да видим всички тези придобивки да намаляват или дори да изчезват, ако на власт дойдат неподходящите хора. Само гласът за БСП е глас, гарантиращи по-големи пенсии и защитени права, допълни още Зафиров.

 





Ключови думи: кандидат, Коалиция, България, Любомир, Пантелеев, Созопол, Несебър, левицата, кампания,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |