В новините
 
30.09.2004 09:39   Новината е видяна 4467 пъти
Нафтекс получи покана за участие на турнир
В началото на седмицата в клубната канцелария се получи факс, в който се казва: Съвета на Директорите към центъра за млади футболисти реши да отправи официална покана към „Нафтекс” за участие в 57-мия Световен турнир по футбол „Копа Карневале”. Турнирът ще се проведе от 24.01.2005 – 07.02.2005 година. Във факса, подписан от президента на центъра за млади футболисти във Виареджо, Алесандро Паладжи се казва още: Турнирът ще противопостави едни от най-значимите световни клубни отбори, както и най-добрите отбори от италианското първенство. В надпреварата за „Копа Карневале” могат да участват юноши родени от 1-ви януари 1985 година до 31 декември 1989 година. В тимовете се допуска и участие на двама футболисти родени през 1984 година.
Поканата за участие в този престижен футболен форум е поредното доказателство за международния авторитет, с който се ползва ПФК „Нафтекс” АД. Това е и признание за програмата, която се реализира от футболния клуб за налагането на млади и перспективни футболисти в тима.
Турнирът „Копа Карневале” във Виареджо събира отбори от водещи футболни нации като Англия, Испания, Германия, Италия, Холандия, Бразилия, Аржентина, Чехия, Русия, Нигерия и други.
Последните три издания на турнира са спечелени от Интер - 2002 г. и Ювентус/ 2003 и 2004 година/. Според авторитетни европейски мениджъри, турнирът във Виареджо е най-силният ежегоден турнир за млади футболисти до 21 години, ето защо поканата за участие на „Нафтекс” е отговорност и същевременно признание за новата клубна политика.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |