В новините
 
26.06.2009 06:06   Новината е видяна 3892 пъти
Катастрофи около Бургас - все повече
На 25.06.т.г. около 07.45 ч. по пътя Карнобат – Айтос в района на разклона за  с. Пирне, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Рено 19», с бургаска регистрация, собственост на 27 годишния Н.Р. от Айтос и л.а. «Опел корса», с варненска регистрация, управляван от 58 годишния А.В. от Варна. С «Реното» са се придвижвали : собственикът на автомобила, брат му – М.Р., 31 годишен от Айтос и 59 годишния Д.Д., също от Айтос. Водачът на «Реното» е в процес на установяване.

     В резултат на катастрофата на място е загинал 59 годишния Д.Д., возещ се в л.а. «Рено», а е пострадала возещата се на задната седалка в л.а. «Опел Корса» жена – Л.С., 37 годишна от Белослав, която с фрактура на три ребра, без опасност за живота, е откарана в бургаската болница.

     Причини за ПТП :  водачът на л.а. «Рено» е предприел неправилен ляв завой към с. Пирне, като е отнел предимството на движещия се в собствената си пътна лента с посока Карнобат - Айтос л.а. «Опел Корса».
 

     За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 41 год. Х.Х. от с. Черноград, общ. Айтос - 2.96 промила, 29 год. Г.Т. от Ямбол – 1.40 промила, 19 год. В.П. от Бургас – 1.23 промила и 25 год. Х.Ю. от с. Гълъбец, обл. Бургас – 1.37 промила.




Ключови думи: На 25.06.т.г. около 07.45 ч. по пътя Карнобат – Айтос в района на разклона за с. Пирне, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Рено 19», с бургаска регистрация, собственост на 27 годишния Н.Р. от Айтос и л.а. «Опел корса», с варненска регистрация, управляван от 58 годишния А.В. от Варна. С «Реното» са се придвижвали : собственикът на автомобила, брат му – М.Р., 31 годишен от Айтос и 59 годишния Д.Д., също от Айтос. Водачът на «Реното» е в процес на установяване. В резултат на катастрофата на място е загинал 59 годишния Д.Д., возещ се в л.а. «Рено», а е пострадала возещата се на задната седалка в л.а. «Опел Корса» жена – Л.С., 37 годишна от Белослав, която с фрактура на три ребра, без опасност за живота, е откарана в бургаската болница. Причини за ПТП : водачът на л.а. «Рено» е предприел неправилен ляв завой към с. Пирне, като е отнел предимството на движещия се в собствената си пътна лента с посока Карнобат - Айтос л.а. «Опел Корса». За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 41 год. Х.Х. от с. Черноград, общ. Айтос - 2.96 промила, 29 год. Г.Т. от Ямбол – 1.40 промила, 19 год. В.П. от Бургас – 1.23 промила и 25 год. Х.Ю. от с. Гълъбец, обл. Бургас – 1.37 промила.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |