В новините
 
06.07.2009 06:25   Новината е видяна 8101 пъти
Действията на Кмета на Карнобат са политическо хулиганство - позиция на ЛИДЕР

Действията  на Кмета на Карнобат Георги Димитров, който би две момчета, активисти  на ЛИДЕР са политическо хулиганство. Общинското ръководство на ПП ЛИДЕР в Карнобат не може да не заяви, че Димитров излъга за пореден път в изявлението си по повод на скандала. Държим да отбележим точно в какво Кметът на Карнобат заблуждава умишлено обществеността.
Според  негово официално изявление, той е бил сигнализиран в 5.50ч. сутринта от пазача на Община Карнобат, че някой къса агитационни материали и няколко минути по-късно пристигнал на мястото. Това е лъжа, защото в 5.50 ч. потърпевшите младежи вече бяха дали показанията си в полицията. Освен това къде е бил Кметът, когато е получил сигнала от пазача на Общината? Бил ли е в сградата на Общината в 5 ч. сутринта и ако е бил, какво е търсил там? Може ли да каже кой е излязъл от сградата на Общината в ранните часове непосредствено преди него и ако не може – защо? Призоваваме всички свободни медии в България да направят независима анкета на произволен принцип сред гражданите в Карнобат с въпрос: Пие ли Кметът и виждали ли сте го някога пиян?
Твърденията, че момчетата лепили плакатите на ЛИДЕР, са се нахвърлили върху него са цинична лъжа и ги оставяме без коментар. На мястото имаше достаъчно очевидци, които бяха свидетели, кой бе побойника и видяха и чуха всичко, така че се надяваме МВР и Прокуратурата да си свършат обективно и професионално предварителното производство.
Защо  Георги Димитров ОТКАЗА КАТЕГОРИЧНО  ДА БЪДЕ ИЗСЛЕДВАН ЗА НАЛИЧИЕ НА АЛКОХОЛ В КРЪВТА И ОТКАЗА ДА ДАДЕ КРЪВНА ПРОБА? Ако е бил трезвен  и невинен, той би бил най-заинтересован  от изследване, което да ДОКАЖЕ неговите думи. Явно истината е друга!
Твърението  му, че Общинският координатор на ЛИДЕР  Антон Панайотов е „изтеглил неправомерно 30 000 лв. от „Общински имоти” е гнусна инсинуация. Г-н Панайотов е предал всички необходими документи и данни на Прокуратурата, за да докаже, че е жертва на клевета и политическа репресия от страна на кмета. За да не остане сянка на съмнение, Панайотов призовава да бъде НАПРАВЕНА ЦЯЛОСТНА ФИНАНСОВА РЕВИЗИЯ И ОДИТ НА ОБЩИНА КАРНОБАТ, ЗА ДА СЕ ВИДИ ДЕЙСТВИТЕЛНО ИМА ЛИ ЗЛОУПОТРЕБИ И В КАКЪВ РАЗМЕР НА ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА И КОЙ ГИ Е ИЗВЪРШВАЛ.

Най-безсрамната манипулация е, че в нощта на кметския побой Панайотов е управлявал личния си автомобил „без свидетелство за правоуправление”, както заявява Кметът. ТОВА СЪЩО Е ЛЪЖА. Антон Панайотов е карал колата си снабден с всички необходими за това документи, както и шофьорска книжка. Книжката му беше отнета от полциаите постфактум, именно по заповед на Кмета Георги Димитров, след като те са дошли да извършват проверка на местопрестъплението и са разговаряли с него.

      Всички  тези инсинуации и заблуди от страна на местния кмет могат да бъдат доказани. За съжаление, практиката лица ангажирани от обществото с власт, да се чустват недосегаеми, над закона, и да упражняват недопустима агресия и политически натиск над своите опоненти, е ежедневие в Карнобат, но ние и всички демократично мислещи хора няма да се примирим с това!
 

      Общинско  ръководство на ЛИДЕР – Карнобат
 

      Кметът  на Карнобат Георги Димитров на излизане пиян от Община Карнобат в 5ч. на 4-ти юни заплашва, блъска и би две момчета на 15 и 16 г. които са активисти на ПП ЛИДЕР. Децата, със знанието на родителите си, са разлепяли плакати на определеното за това място. Димитров е накъсал плакатите и е крещял, че там трябва да има само такива на неговата партия от „Коалиция за България”. На срамната сцена са станали очевидци няколко души, които са лепели плакати по същото време. Общинският координатор на ЛИДЕР, Антон Панайотов, се е намесил и е предотвратил по-тежка саморазправа от страна на Кмета, като е заключил децата в колата си.

      Пристигналите на място полицаи са отказали да проверят Кмета за алкохол, но вместо това са проверили Панайотов и  пробата е отчела 0%. Полицаите обаче са взели книжката на Панайотов при проверка на документите, за да не може да шофира повече. ЛИДЕР пусна жалби до РИК, МВР и Прокуратурата, за действията на Георги Димитров, като престъления от общ характер, по няколко члена на НК.

      От  своя страна Димитров излъга, че едва ли не той е станал жертва на момчетата, тъй като проявил инициатива лично да предотврати унищожаване на агитационни материали посред нощ /без да уточнява какви/.

      Твърденията на Георги Димитров са подмяна на действителността и отчаян опит да се измъкне от правосъдието, което го очаква.

публикувано без промяна





Ключови думи: Кмет, Карнобат, Георги Димитров, активисти, ЛИДЕР, ръководство, Община Карнобат, агитационни материали, плакати, Общински координатор, Антон Панайотов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |