В новините
 
09.07.2009 05:39   Новината е видяна 4509 пъти
“Черноморец – Поморие” начерта програмата си за лятна подготовка

  Известна  стана програмата за лятна подготовка на отбора на „Черноморец - Поморие". Възпитаниците на старши треньора Петър  Хубчев започнаха заниманията си на 6 юли и до 23 юли ще се потят здраво в домашни условия. Следва едноседмичен лагер /24-31 юли/ на планина в Тетевен. После тимът отново ще се готви в Бургас до началото на първенството в Източна „Б" група.         

        Ясни са и контролите, които е уредил спортно-техническият щаб. На 14 юли от 18,30 ч на стадион „Лазур" ще гостува „Несебър". На 18 юли от 10,30 ч четата на Хубчев ще срещне в Сливен едноименния член на „А" група. По време на лагера в Тетевен са уредени две проверки. На 28 юли съперник на „Черноморец - Поморие" ще бъде „Балкан" /Ботевград/, а на 31 юли в Севлиево е спарингът с местния „Видима - Раковски".

      Във връзка с твърденията, че детско –  юношеската школа на отбора в град Поморие ще преустанови съществуването си, ръководството на клуба заявява, че всички деца, които имат желание да тренират и играят футбол ще продължат обучението си. Всички треньори в школата ще останат на работните си места и ще водят групите в различните възрасти.

      Отборът на „Черноморец” Поморие ще бъде школа за младите и талантливи местни футболисти, които ще могат да развиват своите качества в едни оптимални условия, които да им позволят да направят своите първи крачки в професионалния футбол. Втородивизионният отбор ще бъде и един от основните инкубатори, където ще се възпитават бъдещите футболисти на „Черноморец – Бургас”. 




Ключови думи: Черноморец, Хубчев, група, школа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |