В новините
 
09.07.2009 18:36   Новината е видяна 4126 пъти
Разкрити престъпления в Бургас

На 07.07.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» към Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражба на 40 метра двеста чифтов телефонен кабел от района на кв. «Акациите», собственост на БТК. Извършената кражба е на обща стойност 1 600 лв. - това са : 44 год. Г.Р. и 30 год. Р.П., и двамата от Бургас. Работата по докумениране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 04.07.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражба надва газови резака, бутилка за пропан бутан и бутилка за кислород на стойност около 2 000 лв. от частен дом в с. Равнец, осъществена на 03/04.т.г. - това са : 31 год. Н.М. и 38 годишния Р.С., и двамата от с. Равнец. Вещите - обект на кражбата са иззети. Работата по случая продължава.

      На 08.07.т.г. по сигнал е извършено претърсване и изземване от частен дом, намиращ се в с. Лозарево, обитаван от 76 годишен мъж. В двора на къщата са открити засадени и отглеждани общо 18 растения / реагирали при направения полеви тест на коноп/ - 15 от растенията са били засадени, а три растения са се сушали в навес. Растенията са иззети от служители на Районно управление на МВР - Сунгурларе. За случая е уведомена е Карнобатската Районна прокуратура, като е образувано досъдбено производство. По данни на възрастния стопанин на къщата растенията са отглеждани от внукът му - Я.М., 25 годишен от с. Лозарево. По същото време е извършена проверка в частен дом в с. Лозарево, обитаван от 50 годишна жена. В двора на къщата открити засадени и отглеждани общо 11 канабисови растения. По данни на собственичката растенията са отглеждани от дъщеря й - В.И., 20 годишна. Извършена е и трета проверка в частен дом в селото, обитаван от 23 годишния В.Ц. - в двора на къщата са откирти две канабисови растения, които също са иззети от служители на Районно управление на МВР - Сунгурларе. Работата по документиране на случаите продължава.

      На 08.07.т.г. на територията на курортен комплекс «Слънчев бряг» е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени два търговски обекта, от които са иззети общо 352 стоки на обща стойност на 5 700 лв. от следните търговски марки : «Пума», «Джи стар» и «Томи Хилфигър». Работата по документиране на случаите продължава.

      На 08.07.т.г. около 21.20 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за инцидент в двора на ОДЗ «Звънче» в к-с «Славейков», при който в областта на лявото бедрото и прасеца на 15 годишен бургазлия са нанесени две прободни рани. Констатирано е, че изъвршител на нараняването е 23 годишния И.Б. от Бургас, който е задържан за срок от 24 часа със заповед за полицейско задържане. Работата по изясняване на причините за инцидента продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.




Ключови думи: служители, Първо Районно управление, Бургас, кражба, бутилка, Лозарево, Сунгурларе, канабисови,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |