В новините
 
10.07.2009 18:57   Новината е видяна 3719 пъти
„Черноморец-Бургас” представи официално новите си попълнения

 „Черноморец-Бургас”  представи официално новите си попълнения на пресконференция в Гранд хотел  „Поморие”. Пред журналистите с екипа  на клуба позираха германецът Йохен  Зайц /32 г./, тунизиецът с немски паспорт Енис Хайри /26 г./, Нилтон Кардосо /30 г./ от Кабо Верде, Георги Терзиев /17 г./ от „Нафтекс” и Мирослав Коев /19 г./ от дубльорите на клуба.

     „За мен е голямо удоволствие да играя  в България, където съм идвал много  пъти, защото съпругата ми е от вашата страна и тук винаги са ме посрещали много добре. Приех офертата без замисляне, защото за мен е чест да съм при личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Сега усилено изучавам български език”, сподели Зайц.

„Идвам  от шампиона на Словения „Марибор” и се надявам да постигна успех и с новия си тим. Вярвам на принципа, че голям успех е възможен само с усилен труд, а в „Черноморец” се работи точно така”, заяви Нилтон Кардосо.

     „Познавам много добре Бобич и когато той ме покани, нямаше как да откажа, защото за мен това е голям шанс. Радвам се, че съм в „Черноморец”, каза Хайри.

     Мениджърът  Красимир Балъков посочи, че селекцията в клуба ще продължи до затварянето  на трансферния прозорец. „Акулите” са готови да привлекат още нови футболисти, които отговарят на изискванията им. Акцентът е в търсене на вътрешен ляв халф. Продължават преговорите с Мартин Тошев от ЦСКА. Вариантът за привличане на Георги Чиликов не е бил обсъждан, но не е изключено таранът, който се върна от казахстанския „Тобол” като свободен агент, отново да заиграе в Бургас. „Бразилецът Даксон беше най-желан в селекцията ни, но се отказахме от него заради ограничената квота за чужденци извън ЕС”, отсече Балъков. 




Ключови думи: Нилтон, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |