В новините
 
14.07.2009 11:24   Новината е видяна 4953 пъти
преглед по полицейска лична защита и карате

от 15.07.т.г. / сряда/ до 17.07.т.г. / петък/ в изпълнение на спортния календар на «Спортна асоциация» на МВР в Бургас ще стартира национален преглед по полицейска лична защита и карате. Ще се проведе курс с инструктори по полицейска лична защита. В курса се акцентира на ползването на помощни средства / полицейска палка и белезници/. На 16 и 17.07.т.г. ще се проведе националния преглед по полицейска и лична защита и републиканско първенство по карате за служители на МВР.

      Организатори на проявата са Областна дирекция на МВР - Бургас и «Спортна асоциация» МВР. В мероприятието ще се включат над 100 състезатели от 25 областни дирекции, сред които известни имена от бойните спортове в страната. Сред участниците са : Калин Крумов и Михаил Несторов - балкански шампиони по джу-джицу, Красимир Лалев, Милен Миланов и Росен Рачев - неколкократни национални шампиони по карате. За участие в официалното откриване на шампионата, което е предвидено на 16.07.т.г. от 18.00 ч. в зала «Бойчо Брънзов», са поканени Директорът на Областна Дирекция на МВР - Бургас - Комисар Васил Едрев е Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов.

      За популяризирине на идеите на шампионата утре - 15.07.т.г. от 11.00 ч. в Малката зала на Областна дирекция на МВР - Бургас, намираща се на ул. «Христо Ботев» № 46, ще се проведе нарочна пресконференция - При желание от Ваша страна можете да отразите проявата!

     От 10.07.т.г. на територията на цялата страна стартира Третата кампания “Тото полиция - ляТОТО ви дава шанс”, организирана от Българския спортен тотализатор /БСТ/ и МВР. Инициативата ще се провежда от 10 до 20 юли, като от 10.00 до 11.00 часа на посочените дати във всички определени пунктове ще има полицейски екип на КАТ - Пътна полиция и екип на БСТ.

     Целта на кампанията е да се спират водачите, които шофират с най-близка до указаната със знак скорост / напр. при указана скорост 40 км/ч се спира водач, който шофира с 39, 40 или 41 км/ч/. Спрените водачи ще получават награди от екипа на БСТ. 

     График за Област БУРГАС :

15.07:   Черноморец - Бургас - на разклона за Атия 

16.07:   Бургас - Поморие - в Сарафово 

16.07: Венец - Карнобат - км. 435 - на входа на Венец 

17.07:   Поморие - Несебър - в Равда 

17.07: Карнобат - Айтос - разклон  за “Соколите” 

18.07:   Несебър - Св. Влас - в района на Морски санаториум 

18.07: Айтос - Ветрен - разклон за Българово 

19.07:   Св. Влас - Обзор - разклона за “Ханска шатра” 

19.07: Ветрен - Бургас - разклон за “Лукойл” 




Ключови думи: Спортна асоциация, Бургас, полицейска, лична защита, карате, полиция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |