В новините
 
15.07.2009 20:47   Новината е видяна 3643 пъти
инцидент, възникнал в неохраняема зона

На 15.07т.г. около 16.50 ч. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение за инцидент, възникнал в неохраняема зона на боруна край къмпинг «Арапя», при който в бурното море са се удавили трима мъже.

      Отишлите на местопроизшествието полицейски служители са установили, че около 16.30 ч. в морето, въпреки видимо голямото вълнение и неохраняемостта на плажа, са влезли да се къпят 41 годишния О.С. от Пловдив и деветгодишния му син. Вълните започнали да завличат бащата и сина му навътре в морето и те започнали да викат за помощ. Плажуващите на ивицата - Д.Л., 44 годишен от София и И.Б., 39 годишен от Пловдив се хвърлили да ги спасяват, като Д.Л. извадил детето навън и отново се гмурнал за да спасява баща му.

      Според събралите се на мястото на инцидента свидетели и тримата мъже са се удавили. Телата на И.Б. и О.С. са открити и извадени на брега, но тялото на Д.Л. все още не открито. На местопроизшестието е пристигнал и специализирания отряд по водоспасяване към «Гражданска защита» - Бургас, който се е включил в издирване тялото на Д.Л.

      Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Царево.




Ключови думи: удавени, неохраняема зона,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |