В новините
 
20.07.2009 05:56   Новината е видяна 4152 пъти
Футболистите на „Черноморец – Бургас” пристигнаха в Австрия

След  двучасов полет от София до Мюнхен и още толкова продължил преход с автобус, играчите на „Черноморец – Бургас” пристигнаха в тренировъчната си база в Лангенфелд.

Те  веднага се настаниха по стаите и  след като обядваха получиха двучасова  почивка преди тренировката, насрочена  за 17.15 местно време. Групата на „акулите”  е съставена от 25 футболисти като в България остана само възстановяващия  се след операция – Дуду. 

Базата, където са настанени играчите на „Черноморец  – Бургас” се намира в сърцето  на Алпите близо до световно известния  курорт Гармишпартенкирхен. Околните върхове са заснежени, а температурите  са около 18 градуса. Хотелът „Акуа дом” предоставя изключителен комфорт на игарчите. Домакините от своя страна са осигурили абсолютно всичко от което играчите ще се нуждаят по време на подготовката си тук. Просторни масажни помещения, зала за теоретическа подготовка, специално оборудван склад за екипировката на отбора, медийна стая с всичко необходимо за комуникация, интернет достъп. Към това добавям и многобройните басейни с термални води, за възстановяване както и разбира се отличните терени, които се намират само на 300 - 400 метра от хотела.


Всичко  това предполага една наистина пълноценна и рационална подготовка на футболистите, които още утре ще изиграят своята първа контрола срещу сборен отбор на областта Ланден.

 





Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |