В новините
 
25.07.2009 13:53   Новината е видяна 4716 пъти
Цветелина Рандева излиза в отпуск

 На 24.07.т.г., чрез взломяване патрона на входната врата е проникнато в хотелска стая, намираща се в Слънчев бряг, обитавана от 39 годишен полски турист, откъдето е извършена кражба на сумата от 700 евро и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

На 23/24.07.т.г., след срязване на охранителна сирена и последващо взломяване на врата от PVC дограма на терасата на втория етаж е проникнато във вила, разположена в кв. «Ветрен, обитавана от 54 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на три броя LCD-телевизори, две вътрешни тела за климатици, керамичен плот и фурна за вграждане / всичко на обща стйност около 7 700 лв./. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 24.07.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в частен апартамент, намиращ се в бургаския комплекс «Изгрев», обитавано от 61 годишна бургазлийка, откъдето е извършена кражба на 12 грама златни накити, лаптоп, сумата от 1 000 лева и 160 евро. Общатата стойност на нанесените от кражбата щети е в размер на около 4 000 лева. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

На 24.07.т.г. около 20.15 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 32 годишна бургазлийка, за това че малко по-рано в района зад хотел «Космос» у застигната от непознат младеж, който чрез издърпване от врата, й открадва златен синджир с тегло от около 35 гр. на стойност около 1 000 лв., след което побягва и се качва в таксиметров автомобил. Извършителят на деянието се издирва по описание от служителите на Второ Районно управление на МВР - Бургас.




Ключови думи: кражба, служители, Районно управление, Бургас, бургазлийка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |