В новините
 
26.07.2009 12:20   Новината е видяна 6529 пъти
СДС взе в Бургас решение да подкрепи кабинета на ГЕРБ

Сините нарекоха несериозни обвиненията на профл Божидар Димитров, че в техните редици има двама агенти на ДС и един на КГБ

Националният съвет на СДС, който заседава днес в Бургас излезе с решение, по силата на което ще подкрепи създаването на правителство на ГЕРБ.
Според лидера на сините Мартин Димитров решението е било взето трудно, но е продиктувано от спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждането на България от кризата.

ПП ГЕРБ и Бойко Борисов носят цялата политическа отговорност за състава и действията на правителството. Основна задача на това правителство трябва да бъде ревизирането на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

Решението е било трудно, но по този начин сините дават своя кредит на доверие на сегашното правителство. Мнението изказа Мартин Димитров-председател на СДС, според който този кредит не е безграничен и безкраен и оттук нататък ще следят отблизо работата на правителството.

НС на СДС отчете като грешка назначаването на Божидар Димитров в това правителство, но отговорността според сините трябва да носи ГЕРБ.

На въпрос как ще коментират изказване на самия Божидар Димитров, че в редиците на СДС има двама агенти на ДС и един на КГБ, отговорът бе: „Да се сипят обвинения по този начин е признак на слабост и гузност от страна на Божидар Димитров."

Националният съвет в събота взе решение до 10 дни да изготви и предложи законопроект за Лустрацията, който ще бъде предложен за обсъждане и на ГЕРБ като член на ЕНП.
Националната конференция на сините бе насрочена за 3 октомври, като на последващо заседание на националния съвет на партията ще бъде определен и дневният й ред.

 http://factor-bs.com/news-9930.html
Ключови думи: Сините нарекоха несериозни обвиненията на профл Божидар Димитров, че в техните редици има двама агенти на ДС и един на КГБ Националният съвет на СДС, който заседава днес в Бургас излезе с решение, по силата на което ще подкрепи създаването на правителство на ГЕРБ. Според лидера на сините Мартин Димитров решението е било взето трудно, но е продиктувано от спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждането на България от кризата. ПП ГЕРБ и Бойко Борисов носят цялата политическа отговорност за състава и действията на правителството. Основна задача на това правителство трябва да бъде ревизирането на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им. Решението е било трудно, но по този начин сините дават своя кредит на доверие на сегашното правителство. Мнението изказа Мартин Димитров-председател на СДС, според който този кредит не е безграничен и безкраен и оттук нататък ще следят отблизо работата на правителството. НС на СДС отчете като грешка назначаването на Божидар Димитров в това правителство, но отговорността според сините трябва да носи ГЕРБ. На въпрос как ще коментират изказване на самия Божидар Димитров, че в редиците на СДС има двама агенти на ДС и един на КГБ, отговорът бе: „Да се сипят обвинения по този начин е признак на слабост и гузност от страна на Божидар Димитров." Националният съвет в събота взе решение до 10 дни да изготви и предложи законопроект за Лустрацията, който ще бъде предложен за обсъждане и на ГЕРБ като член на ЕНП. Националната конференция на сините бе насрочена за 3 октомври, като на последващо заседание на националния съвет на партията ще бъде определен и дневният й ред.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |