В новините
 
27.07.2009 14:34   Новината е видяна 7808 пъти
МАЯ НЕШКОВА ПОДКРЕПИ НОВ ПРОЕКТ ЗА БОРБА С РАКА

Обичаната певица Мая Нешкова, която е посланик на добрата воля на фондация „Утре  за всеки”, подкрепи лично новия  проект за борбата срещу болестта „Рак на млечната жлеза” – „Справяне  със стреса, възстановяване и рехабилитация на засегнатите”. Изпълнителката на мегахита „Честит рожден ден” взе участие в представянето му през уикенда в Луковит.

Проектът  е финансиран от МТСП, фонд „Социално подпомагане”. „Голям социален проблем на обществото са лицата претърпели оперативно лечение „Рак на млечната жлеза”. Все повече жени в работоспособна възраст попадат в тази група и имат нужда от социална и медицинска рехабилитация. Подобряване качеството на живот, на онколигично болните означава и изисквания към комплексно лечение – тъй като болестта оказва влияние не само върху здравословното състояние, но и върху психологичното и социално функциониране на болния. За постигане на добри резултати от лечението е изключително важна рехабилитацията в следоперативния период”, каза управителката на фондация „Утре за всеки” Нина Хаджийска. 
Проектът се реализира в Луковит, намиращ се в екологично чист район, с любезното съдействие и домакинство на първия концептуален хотел Diplomat Plaza и хотел Diplomat Park. Те са част от Балкански център „Дипломат”, член на „Глобалния договор” на ООН, грижещ се за опазване правата на човека, условията на труд и околната среда, отговорна за прогреса на човечеството. Съчетанието на приятна обстановка, перфектно обслужване, специално внимание и положителни емоции ще помогне на потърпевшите лица да се почувстват достойни личности и да се върнат отново в семействата си и обществото. 
Програмата се осъществява от 23 до 29 юли 2009 г. и включва следните терапии: психотерапия, арттерапия, музико и аромотерапия, рекалсация, медитеция, йога, теренотерапия, аквааеробика, кенезитерапия, лекции и събеседване, специализирани масажи и прочистване на организма от токсини и стимулиране на имунната система. Комплекс Diplomat Plaza разполага с модерен спортно-възстановителен център, включващ: закрит и открит басейн, сауна, солариум, тангентор, хидроджет, джакузи, фитнес и SPA-център, където обучени професионалисти полагат специални грижи за гостите. Хотелът подготви и специални менюта от здравословна храна, доказателство за това, че той винаги осигурява специални моменти за специалните си клиенти. 




Ключови думи: фондация, Рак, млечната жлеза, лечение, мая нешкова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |