В новините
 
03.08.2009 10:13   Новината е видяна 4690 пъти
Хиляди видяха новия отбор на „акулите”

Многобройните зрители на стадион „Лазур” успяха да чуят официално и новия химн на отбора, изпълнен от емблематичната за Бургас фамилия „Тоника”. В същото време публиката се забавляваше и с новия талисман, който дефилираше на сцената, придружаван от мажоретките на „Черноморец” и балет „Руж”. Играчите на „акулите”, които бяха представени официално на стадиона, бяха посрещнати с мощни аплодисменти от публиката.


  Грандиозното представяне на отборите на „Черноморец – Бургас” и „Черноморец – Поморие” беше съпътствано и с много изненади. Доста фенове си тръгнаха с топка за спомен, след като футболистите на двата отбора демонстративно изпратиха над 60 топки в сини цветове с логото на отбора в трибуните.


     Събитието беше уважено от много специални  гости. Между тях посланика на Република Корея – Негово Превъзходителство  Ким Мьонг – джин със своето семейство, кмета на Бургас – Димитър  Николов, кмета на Поморие – инж. Петър Златанов,  кмета на Созопол Панайот Рейзи, Соломон и Гергана Паси, Кеворк Кеворкян, Орлин Горанов, общински съветници, заместник кметове, бизнесмени и общественици. 





Ключови думи: Бургас, Черноморец, отбор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |