В новините
 
04.08.2009 05:47   Новината е видяна 4006 пъти
Жена загива в ПТП в Бургас

На 03.08.2009 г. в 10.55 ч. по път Е 87 (зад стадион Черно море) се е движел лек автомобил “Ситроен”, управляван от Д. К. (20) от Бургас. На 500 м след бензиностанция “Еко” в посока кроставище “Трапезица” при движение с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил с движещия се в нея лек автомобил “Опел Астра”, с водач Д.Г. (25) от с. Равна гора, общ. Созопол, а след това блъснал и паркираните лек автомобил “Фолксваген Голф” и “БМВ” с бургаска регистрация. 
В резултат на удара  возещата се на предната дясна седалка  в “Опел Астра” 47—годишна жена от Бургас е починала на място. Пътуващата на задната седалка в същия автомобил 27-годишна жена от Велико Търново е  получила фрактура на черепа и дясна ръка и е настанена е за лечение в МБАЛ – Бургас. 
При извършената  проверка с техническо средство не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Взета им е кръвна проба за химически анализ.




Ключови думи: автомобил, Бургас, катастрофа,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |