В новините
 
06.08.2009 19:18   Новината е видяна 9014 пъти
Пътно транспортни престъпления с жертви
На 05.08.2009 г. около 17.40 ч. в Карнобат на ул. “Л. Маджаров”  необезопасено ремарке за товарен автомобил с хасковска регистрация, с неработеща ръчна спирачка потеглило на самоход по участък с наклон, качило се на тротоара и блъснало 80-годишна жена от Карнобат. В резултат на удара, пешеходката е загинала на място. Ремаркето е стопанисвано от А.Й. (41) от Карнобат. По случая работи РПУ – Карнобат. 
На 05.08.2009 г. в 18,30 ч. по пътя Айтос – Провадия се е движел лек автомобил “ВАЗ 210+”, управляван от Х.Б. (59) от Русе. На разклона за с.Вишна, общ.Руен навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в движещия се в нея товарен автомобил “Мерцедес Атего”, управляван от  Д.И. (50) от Варна. В резултат на удара водачът на ВАЗ е получил болки в дясно рамо. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РПУ – Руен. 
На 05.08.2009 г.около 20.00 ч. в с. Звездец по ул. “Петрова нива” (част от път  І-9/) в посока Малко Търново се е движел лек автомобил “Форд Фиеста”, управляван от Н.Г. (25) от Бургас. При движение с несъобразена скорост покрай паркирани автомобили, ударил внезапно изскочилото тичешком на пътното платно 8-годишно момиченце от Звездец.  В резултат на удара детето е получило натъртвания по ребрата и лявото бедро и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РПУ – Малко Търново. 
На 05.08.2009г. около 21.20 ч. в гр.Сунгурларе по ул. “Овчарска” се е движел лек автомобил “Форд  Ескорт”, управляван от М.С. (33) от Сунгурларе. До дом № 12 предприел завиване наляво за заобикаляне на паркирано ремарке, при което и навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал задната лява част на  разминаващия се с него полицейски автомобил “Опел Астра”, собственост на ОД МВР – Бургас. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на служебния автомобил, докато при тестване на М.С., техническото средство е отчело наличие на алкохол, с концентрация  - 1.91 промила. Взета му е кръвна проба за химически анализ. На виновния водач е съставен акт за установено административно нарушение  и му е отнето свидетелството за управление на МПС. По случая работи РПУ – Сунгурларе. 
На 27.07.2009 г. около 16.30 ч. в бургаския комплекс “Славейков” в локалното платно на ул. “П. Якимов” се е движел лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от Б.Г. (34) от Бургас. При движение с несъобразена скорост срещу бл. 63  ударил неправилно пресичащ пътното платно 67-годишен мъж от Бургас. В резултат на удара пешеходецът е получил фрактура на черепа и е изпаднал в кома. Настанен е за лечение в МБАЛ – Бургас,  където около 21.40 ч. на 04.08.2009 г. е починал. 




Ключови думи: товарен автомобил, Карнобат, насрещно движение, медицинска помощ, извършена проверка, алкохол, Бургас, несъобразена скорост, пътно платно, Сунгурларе,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |