В новините
 
09.08.2009 10:04   Новината е видяна 5425 пъти
Балъков: Нека Бургас се събуди и ни подкрепи

 „В  четвъртък вечер на мача на „Черно море” с „Айндховен” за пръв път видях стадион „Лазур”  пълен. Надявам се да го видя така и  на наши мачове. Нека Бургас се събуди като град и ни подкрепи”, посочи мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията преди старта на новото първенство в „А” група.

Героят  от САЩ-94 още веднъж заяви, че целта  пред отбора ще бъде по-предно класиране  от миналия сезон, когато завърши  на 7-мо място. „Сега сме по-силни. Изострихме конкуренцията по постове, но трябва да съм магьосник, за да станем шампиони”, каза Балъков и изтъкна, че в спортно-технически план резултатите идват по-бавно, отколкото в базата, в която „Черноморец” бележи сериозен напредък.

Мениджърът не предвижда изненади през новото първенство. Според него, борбата за челните позиции отново ще се води от отборите на ЦСКА, „Левски”, „Литекс”, „Черно море”, „Локомотив” /Сф/, „Славия” и естествено „Черноморец”. „Първенството ще бъде конкурентно. Дано да бъде и честно, защото много хора не ходят на стадиона, като знаят предварително как ще завърши дадена среща”, каза Балъков.

Славният  халф от Пеневата чета не коментира  обстойно инцидента със зацапаните билбордове на „Черноморец-Бургас”  със зелена боя. „Подобни действия са под моето ниво и издават липса на възпитание. Който си има любим отбор, нека си го поддържа, но нас да ни оставят да работим на спокойствие”, каза само мениджърът на „акулите”.




Ключови думи: Черноморец-Бургас, Балъков, Красимир балъков, Футбол. Футбол Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |