В новините
 
09.08.2009 10:10   Новината е видяна 2786 пъти
В Бургас на стадион Лазур се въвежда нова система за продажба на билети
Изцяло  компютризирана система за продажба на билети въвежда „Черноморец - Бургас” от новия футболен сезон. Системата е направена така, че да може да се обслужва лесно и от хора без специално образование.

Освен на четирите познати каси на стадион  „Лазур” билети за мачовете вече ще се продават и на още две нови места. Едното е в билетния център в хотел „България”, а другото - на бариерата на стадиона. В скоро време се планира талоните да могат да се продават и на бензиностанциите на „Петрол” в Бургас и околните селища. Касата в хотел България ще работи всеки ден, а на стадиона – три дни преди съответния мач.

Как ще става влизането на стадиона? На входа закупеният билет се поднася от зрителя към електронен четец, след което автоматичното заградително устройство пред него се отваря и той получава достъп. Ако след това зрителят излезе от стадиона, устройството няма да го допусне втори път. 

На  билета са посочени точният сектор, ред и място. Фалшифициране на ценните хартийки и дублиране на места са невъзможни, а в достоверността на организираните томболи няма да има и капка съмнение.

Новата  система ще увеличи пропускателната  способност на входовете чрез по-бързата  продажба на билети. Така няма да се получават  задръствания. Осигурява се и възможност за по-голям контрол на продажбите, както и  диференциране на цените на билетите за различните сектори. 

Системата позволява предварително закупуване на билети за конкретни мачове чак до края на сезона. Планират се и многократни билети.

Цените на входните пропуски варират от 5 до 20 лв. За различните сектори на стадиона, а за официалната ложа – 200 лева. 
Ключови думи: система, продажба на билети, стадион, Черноморец, Бургас, Лазур,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |