В новините
 
10.08.2009 08:28   Новината е видяна 5802 пъти
Джон Лоутън отново пя за бургазлии

В прохладната неделна вечер на 09 Август 2009година Летния театър в Бургас беше разтърсен от прекрасния концерт на един от най-добрите вокалисти за последните няколко десетилетия.
Джон Лоутън, от Юрая Хийп, изнесе близо 2 часа концерт пред поне 2000 души екзалтирана публика в летния театър.

Концерта започна малко плахо с изпълнението на първата песен от репертоара на Б.Т.Р., които не пропуснаха да подгреят публиката така, както подобава за величието, с което те свириха в последствие.
Вокалиста Атанас Пенев, китариста и вокалист Славчо Николов, китариста Кирил Божков, бас-китариста Иван Калфов и барабаниста Георги Милев изсвириха някои от най-известните си парчета, подпомагани от мощния глас на публиката. След изпълнението на "Златната Рибка" и "Цвете от луната" последва песен в края, на която се появи и Джон Лоутън.

Публиката избухна във възторг от невероятния глас и енергия, с които 63 годишният музикант буквално заливаше публиката. Най-неочаквано за феновете Лоутън слезе от сцената за да се присъедини към тях като най-малките бяха толкова щастливи, че успяха в течение на концерта да го принудят да лази по сцената за да им раздава автографи.

Последваха изпълнения на песни от новия самостоятелен албум на певеца, които като звучене бяха извън типичния стил на Юрая Хийп, но също така бяха доста добри, така че препоръчваме да се чуят.
Някъде измежду песните на Джон Лоутън и песните на Юрая Хийп музикантът спря и изказа благодарности на телевизия "СКАТ" и специално на операторите и на собственика на телевизията Валери Симеонов. Разбра се, че Джон Лоутън и телевизия "СКАТ" са се обединили за заснемането на документален филм показващ България и пътуванията на музиканта в страната, което е доста добра идея, за която стискаме палци и пожелаваме успех в начинанието.

Последва изпълнение на още няколко парчета и ... кратко сбогуване.. и сякаш всички бяха решили, че всичко свърши.. и последва БИС изпълнението, което беше на не коя да е песен а именно... July Morning .
Настроението, музиката, озвучаването, музикантите(и подгряващите и Джон Лоутън) бяха на ниво. Въобще, чудесно е, че Бургас успя да се наслади на невероятния талант на хората, успели да оставят спомен за една приятно прекарана музикална бургаска вечер.





Ключови думи: Бургас, концерт, Юрая Хийп, Uriah Heep, песен, китарист, глас, Джон Лоутън, телевизия, СКАТ, Летен театър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |