В новините
 
11.08.2009 07:37   Новината е видяна 4055 пъти
Акулите направиха възстановяване в приповдигнато настроение

 В приповдигнато настроение премина  възстановяването на футболистите на Черноморец - Бургас ден след победата над Черно море с 2:1 на стадион Лазур. Задоволството от успеха беше изтрило следите от умората, а играчите си разменяха шеги и закачки по време на процедурите. Радостен е фактът, че в състава няма контузени от сблъсъка в морското дерби.
Спечелените 3 точки на старта на новото първенство в А група вдъхнаха увереност у четата на мениджъра Красимир Балъков, че може да изпълни поставената цел – по-предно класиране от заетото през миналия сезон 7-мо място. Освен това акулите демонстрираха срещу Черно море силен характер и завидна воля, извоювайки победата след инкасиран гол още в 54-ата секунда и цели 50 минути игра с човек по-малко /Нилтон получи червен картон в 40-ата минута/.
Бургаските  футболисти ще водят подготовка тази седмица с мисъл за реванш в  следващия, 2-ри, кръг от шампионата. Те имат второ поредно домакинство - срещу тима на Локомотив /Пд/, който миналата пролет подчини акулите на Лазур с 3:1. Мачът, в който черноморци ще търсят реабилитация пред привържениците си, ще се играе на 17 август /понеделник/ от 19 ч.




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Черно море, акулите,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |