В новините
 
12.08.2009 12:23   Новината е видяна 4060 пъти
Дубльорите започнаха с минимална загуба
Черноморец-Бургас стартира в първенството на дублиращата група с минимална загуба. В мач от 1-вия кръг възпитаниците на треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев отстъпиха с 0:1 като гости на Черно море. Решаващ за крайния изход се оказа фактът, че акулите играха с футболисти от наборите 92 и 93, които срещнаха батковци, по-големи с 2-3 години. Въпреки това гостите могат да съжаляват, че си тръгнаха с празни ръце, защото заслужаваха поне точка. В техния състав фигурираха двама футболисти от представителния първи отбор – вратарят Пламен Колев и защитникът Георги Терзиев.

Голът за варненци падна в 32-рата минута при единствения им точен удар в очертанията на вратата. Бургазлии допуснаха елементарна колективна грешка в защита и бяха наказани. След почивката младите акули установиха траен превес и създадоха половин дузина чисти голови положения, но неточните завършващи удари ги лишиха от изравняване.

Пролича липсата на опит в  нашия състав. Доволен съм от  старанието на момчетата през  втората част, когато повярваха  в силите и възможностите си. Повече очаквах от Крум Стоянов и Стоян Мантаров, коментира Владо Стоянов. В следващия, 2-ри, кръг младият тим гостува на Локомотив /Пд/ на 19 август.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |