В новините
 
12.08.2009 13:00   Новината е видяна 8952 пъти
Община Бургас осигурява 150 чадъра безплатно за бургазлии
Поради съображения за сигурност от днес /11 август/ до понеделник /17 август/ ще бъде ограничен достъпът до Централния плаж в района от водната пързалка до Старата фрегата.

Община  Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство, но мерките се взимат единствено заради безопасността на бургаските граждани и гостите на града. Като компенсация за причиненото неудобство Община Бургас е откупила от концесионера на плажната ивица 150 чадъра, намиращи се между постове № 2 и № 3 на Северния плаж, които подарява на бургазлии и гостите на града за безплатно ползване в същия период /11 – 17 август/.
За  живеещите в непосредствена близост  до фестивалната територия са осигурени безплатни 3 – дневни пропуски, които могат да получат от пресцентъра на Община Бургас срещу документ, удостоверяващ адресната им регистрация.

Община  Бургас е взела всички мерки за запазване на чистотата и екологичното състояние на фестивалната територия, а с цел ограничаване силата на звука и шума в 3 – те фестивални дни на „Spirit Of Burgas” тази година главната сцена ще бъде обърната към морето, а останалите 6 сцени ще са с по-ниско ниво на децибелите. 




Ключови думи: Бургас, Spirit of Burgas, Spirit of Bourgas, духът на бургас, спирит ъф бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |