В новините
 
14.08.2009 06:29   Новината е видяна 3907 пъти
Балъков: Парите от билетите отиват за децата на Бургас

„В  Бургас публиката 10 години и повече е влизала на стадиона без пари, но днес това е невъзможно. Футболът стана социален бизнес, който възпитава. Трябва да се знае, че парите от продажбата на билети отиват за децата на Бургас. В нашия клуб тренират близо 300 момчета. 

     Разходите за тях са големи. Проектът за кампуса  например ще струва между 6 и 10 млн. лв. Не може само собственикът Митко Събев да дава пари. Необходимо е да му се помага”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференция.

     „Мисленето  на хората трябва да се промени. Да се научат, че трябва да идват на стадиона и да си купуват билети заради техните деца. Порочно е човек да плаща за пиене и пушене, а да няма пари да си купи билет за мача. Това не са европейски навици”, добави Балъков.

     Мениджърът  уточни, че работата на отбора е да играе добре и да побеждава, за да помогне стадионът да се напълни и хората да осъзнаят каузата с билетите.




Ключови думи: черноморец, бургас, стадион, футбол, Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |