В новините
 
17.08.2009 09:45   Новината е видяна 4895 пъти
Хроника на престъпленията - бюлетин на МВР
На 16.08.т.г. около 13.00 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е поучено съобщение от 39 годишен мъж от Габрово, за това че предния ден около 23.00 ч., в Китен до ресторант «Воденицата», неизвестен мъж му е извършил грабеж, като чрез сила е издърпал от шията му златен ланец / с общ грамаж около 30 гр. на стойност 900 лв./. Работата по издирване на извършителя на деянието продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

      На 16.08.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение за извършена кражба на парична сума от частен апартамент, намиращ се в затворен тип хотелски комплекс в Слънечв бряг - запад. Констатирано е, че при кражбата е отнета сумата от 7 000 лв., собственост на 27 годишна руска гражданка с карта за постоянно пребиваване на чужденец в Република България. Отнети са и 1 000 лв., собственост на 19 годишно момиче от София. В стаята е проникнато по неустановен начин, като потърпевшите са заявили, че преди напускане на стаята са заключили входната и балконска врати. При влизането си обратно в стаята обаче балконската врата е била отворена. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 16.08.т.г. през незаключена балконска врата е проникнато в стая, намираща се на първия етаж в кооперация в Приморско, обитавана от словашки туристи, откъдето е извършена кражба на : фотоапарат, 50 лв. и 1 300 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

      На 16.08.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 29 годишен унгарски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че около 00.30 ч. на същата дата, прибирайки се към хотела си с приятеля си, в района на крайбрежната алея в северната част на комплекса, са пресрещнати от 4-5 непознати момичета, които им предложили секс услуги, опипвайки ги по тялото. След категоричния им отказ, унгарците се прибрали в стаята си, където установили, че им липсват : два златни синджира и портмоне с : 250 евро, 130 лв. и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър. 




Ключови думи: Районно управление, Приморско, Несебър, кражба, кражби, грабеж, грабежи,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |