В новините
 
18.08.2009 21:49   Новината е видяна 3824 пъти
Гол-шедьовър за „Черноморец - Бургас” отново отличен като най-красив

Първият от двата гола на Мишел Платини  при победата на „Черноморец-Бургас”  над „Локомотив” /Пд/ с 2:1 отвя конкуренцията  в спора кой е номер едно по красота във 2-рия кръг от първенството на „А” група. Ефектното попадение  на бразилеца спечели убедително гласовете на футболните фенове в класацията на спортната Ринг ТВ. В 15-ата минута Гонзалес центрира отдясно, Фернандес чукна топката с глава, а Платини по магически начин я оплете в мрежата след феноменален удар с пета. Дори и отличният в този мач вратар на пловдивчани Акалски остана като препариран.

     Гол за „Черноморец-Бургас” беше отличен  като най-красив и в 1-вия кръг от шампионата. Симпатиите на запалянковците тогава обра попадението на Ектор  Гонзалес при успеха над „Черно море” с 2:1.

     Мишел Платини получи и друго признание  за силната си игра при успеха срещу  „Локо” /Пд/. В класациите на всички медии бразилският нападател  заема безапелационно първото място  за най-добре представил се чужденец в мачовете от кръга. Партньорът му в атаката- аржентинецът Адриан Фернандес, попада в челните тройки на различните класации.




Ключови думи: Мишел Платини, Черноморец, Бургас, Гонзалес,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |