В новините
 
20.08.2009 21:09   Новината е видяна 11199 пъти
ВЕНЕТА РАЙКОВА ВЕЧЕ Е ВЕНЕТА РАЙКОВА-ГЕОРГИЕВА
След  дългата лятна ваканция екипът на телевизионния таблоид „Горещо” кипи от енергия и вече подготвя изненади за зрителите през новия шести сезон на предаването.

     От  новия сезон водещата на „Горещо” вече ще се изписва Венета Райкова-Георгиева. Още преди четири години след тайната си сватба с Тихомир Георгиев водещата промени името си, а преди няколко месеца стана и щастлива майка на син, който също носи фамилията Георгиев. Затова семейство Георгиеви ще бъдат много щастливи, ако в материалите, в които се споменава името на Венета Райкова тя бъде изписвана и с фамилията си по мъж – Георгиева.

     През  шестия си телевизионен сезон „Горещо” ще радва зрителите си с нови рубрики, мистика и окултизъм, голяма динамика и нестандартен прочит на новините около българския хайлайф и живота на хората, от които всички се интересуваме, а както винаги неудобните въпроси ще се задават от първо лице като право на запитания е да не отговоряJ

     Екипът ни се надява искрено да продължи с вас съвместната ни работа и през новия сезон на „Горещо”. На разположение сме за допълнителна информация.




Ключови думи: телевизия, горещо, сезон,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |