В новините
 
21.08.2009 09:00   Новината е видяна 4046 пъти
Дубльорите отстъпиха с 0:2 при визитата си на „Локо” /Пд/

„Черноморец-Бургас”  отстъпи с 0:2 като гост на „Локомотив” /Пд/ в мач от 2-рия кръг на първенството в дублиращата група. Двубоят  се игра на помощния терен на стадион „Лаута”. Младите „акули” /съставът е изграден от юноши старша възраст/ бяха подсилени с вратаря Пламен Колев и защитникът Георги Терзиев от първия състав и докато те бяха на терена нулевият резултат се запази. На почивката обаче Терзиев напусна, а Колев, който имаше отлични спасявания, беше сменен принудително четвърт час преди края.

     Домакините  бяха включили в стартовата си 11-орка 8 футболисти от първия състав. Те поведоха в 58-ата минута от спорна дузпа, реализирана  от Ангел Йошев, а пет минути преди края Емил Стоев удвои след грешка на резервния вратар Ник Дашев.

     Черноморци  имаха своите положения за гол, но пропуски направиха Костадин Янов, Живко Петков, Крум Стоянов и Мирослав Радев.

     В следващия, 3-ти, кръг от първенството на дублиращата група „Черноморец - Бургас” приема „Берое” на стадион „Лазур” в неделя /23 август/ от 18 ч. В този мач младите „акули” ще бъдат подсилени с повече резерви от представителния мъжки състав.




Ключови думи: кръг, първенство, стадион, акули, състав,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |