В новините
 
28.08.2009 15:53   Новината е видяна 4543 пъти
Красимир Балъков: Мачът със „Спортист” е от най-тежките

„Мачът  със „Спортист” ще бъде от най-тежките  за нас. Подобни отбори играят на максимума  на възможностите си. Още повече, когато са новаци в групата. По-лесно е да излезеш срещу „Левски” и ЦСКА, защото срещу тях няма какво да губиш”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди поредния двубой от първенството на „А” група. В 4-тия кръг „акулите” приемат „Спортист” на стадион „Лазур” на 29 август /събота/ от 19 ч. 
Балъков разполага с отлична информация за съперника. Той посочи, че гостите  са корав и компактен отбор, който  играе затворено в защита, насища средната линия и  умее да контраатакува опасно. В редиците му има 4-5 млади таланти от школите на ЦСКА и „Левски”, които горят от желание да доказват качествата си. 
"Логично  е ние да водим играта и да диктуваме  темпото, като внимаваме „Спортист” да не добие самочувствие. Надявам  се на стадиона да дойдат повече хора. Нашата цел е да победим, като направим добър спектакъл, за да привлечем повече почитатели на „Черноморец”, добави бургаският мениджър. В петък следобед той ще определи групата от 18 футболисти, която ще се оттегли на режим в балнеохотел „Поморие”. 
Балъков има на разположение богат кадрови  потенциал. От избора му отпадат само двама: наказаният капитан Траян  Дянков и контузеният Енис Хайри. Вариантите за  заместник на Дянков са свързани с имената на Венцислав  Бонев и Георги Терзиев. 
„Постигнахме целта си да създадем голяма конкуренция в отбора. Няма да ни е лесно да изберем 18-те в групата. Който остане извън нея, ще чака своя шанс и като го получи, не бива да го изпуска”, каза наставникът на „акулите”.  
Относно участието му като телевизионен анализатор на мача от Шампионската лига „Фиорентина” - „Спортинг” /Лисабон/ Бала констатира, че българските стандарти все още са доста встрани от най-комерсиалния клубен турнир. „Конкретно „Черноморец” има малък опит в Европа, но се надявам в близките 3 години да реализираме нашата цел, като пробием в континенталните клубни турнири”, оптимистично завърши мениджърът на вторите във временното класиране на „А” група.  





Ключови думи: Спортист, група, Балъков, Дянков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |